Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Εκλογές ΣΜΕΔ: 9 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή του ΣΜΕΔ θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Μαυρικίου 8 και Μαυρομιχάλη, Νεάπολη Εξαρχείων) την Κυριακή 9 Μαΐου και ώρες 12:00-18:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν  τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί έως και τις 8 Απριλίου 2010 και είναι ταμειακά εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Σύλλογο. Εφόσον έχουν εγγραφεί έως τις 8 Απριλίου, θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσα μέλη πληρώσουν τη συνδρομή τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσει κάποιος είναι να έχει μαζί του κάποιο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).

Θυμίζουμε ότι το ψηφοδέλτιο για να είναι έγκυρο πρέπει να έχει έως επτά (7) σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως τρεις (3) σταυρούς για την Ελεγκτική Επιτροπή. Η προτίμηση πρέπει να δηλώνεται μόνο με σταυρό και όχι με άλλο σημάδι (τικ, αστέρι, παύλα ή οτιδήποτε άλλο) και να βρίσκεται είτε αριστερά είτε δεξιά από το κάθε όνομα. Επισημαίνουμε ότι και για την εκλογή της Ελεγκτικής Επιτροπής ο σταυρός είναι απαραίτητος.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: